Revista Municipal Ajuntament

DESPOTISME GENS ILUSTRAT

En el passat ple municipal del 7 de juny vam veure la veritable cara de l'equip de govern quan aquest va expressar, a través del seu portaveu, el seu gran nivell de despotisme, gens il·lustrat, vers la ciutadania. Van recriminar, deslegitimar i menysprear la representativitat de la plataforma ciutadana contra l'enderroc de l'Artesà (amb 3686 signatures). A més, no van respondre les preguntes que la Plataforma va fer i, amb el beneplàcit silenciós de l'Alcalde, van adjudicar que votant cada quatre anys ja s'ha compleixen els deures ciutadans individuals. No acceptem els "ho farem per vosaltres (nosaltres que en sabem molt), però sense escoltar-vos a vosaltres".

Des d'ERC-El Prat seguim treballant per obrir els pressupostos i fer-los participatius i per consultar a la ciutadania sobre allò que afecti grups de ciutadans sensibilitzats amb algun tema i/o realment tingui un impacte important en la ciutat.

Per nosaltres, el tema de l'enderroc de l'Artesà no s'ha acabat. Arribarem allà on calgui per demostrar que aquest equip de govern i el seu Alcalde, passaran a la història com aquells que van permetre que es malmetés el patrimoni local.

L'excusa de 'i nosaltres què podíem fer?' no ens serveix en absolut. L'Artesà caurà per la deixadesa i la manca de voluntat per conservar el patrimoni de l'equip de govern.